Indendørs fliser

 
Badeværelse
 
Udvalget af fliser til badeværelset har aldrig været større. Det gælder om at tænke sig rigtigt godt om, for badeværelset er det dyreste kvadratmeter i et hus. Derudover kan forkert flisevalg ødelægge udtrykket i dit badeværelse.
 

Fliser på badeværelset skal være så store som muligt

Hvor fliserne for bare ti år siden var meget mere neutrale og praktiske med beige, grå og bruge nuancer, så er der en større individualitet i dag.

En af tendenserne lige nu er, at fliserne skal være meget store - helt op til 120 x 120. Det får badeværelsesrummet til at virke større rent visuelt. Men rent teknisk bliver lidt mere besværligt at få de meget store fliser lagt, fordi der ikke må være nogen uregelmæssigheder i gulvet. Ellers knækker flisen.


Folk tør mere i deres badeværelser

Det gælder om at tænke sig rigtigt godt om. For badeværelset er de dyreste kvadratmeter i et hus.

I en periode har det været tydeligt, at folk har været meget forsigtige og tænkt, at badeværelset skal være så klassisk, at det skal kunne holde til evig tid. De hvide 15x15-fliser findes derfor i rigtig mange badeværelser. Det er pænt og nydeligt, men også meget almindeligt og måske lidt kedeligt.

- Det er som om, at folk nu tør lige lidt mere. Måske også fordi, at indretningsarkitekterne er alle vegne. På tv og i bladene og inde hos naboen og lave et nyt badeværelse 
 
Kontakt CH Murer Byg ApS for uforpligtende besigtigelse og tilbud:
 
Tlf. 2943 8875