Murerarbejde

 
Hvad er godt murerarbejde?

Et godt murerarbejde begynder med en god planlægning. Derudover skal de rigtige materialer  vælges, således at arbejdet kan udføres korrekt. Alt murer arbejde udført af CH Murer Byg ApS udføres i bedste materialer.
 
Mursten er ikke bare mursten- og murerarbejde er ikke bare et spørgsmål om lidt mørtel sammen med mursten. Murerarbejde er et gammelt håndværk, og det kræver erfaring, at udføre et godt stykke murerarbejde. Der findes mange forskellige typer mursten til forskellige formål, og det er derfor vigtigt at lade en professionel murer vurdere og rådgive, så du får den rigtige løsning, og til den rigtige pris.
Hos CH Murer Byg ApS er vi stolte af vores murerarbejde. Med mange års erfaring i branchen samt dygtige murere der tager deres fag seriøst, kan du føle dig tryg ved at lade os løfte opgaven.
 
Et godt forarbejde i form af samtale om projektet er desuden vigtigt for projektets forløb. Har man fået talt om præcis hvad der skal laves og hvilke forventninger der ønskes indfriet?  I CH Murer Byg ApS udføres alt arbejde af dygtige murere, som anvender det rigtige værktøj og kender til valg af de bedste materialer til netop dit bygge projekt. Alt omkring netop dit bygge projekt er naturligvis aftalt  inden arbejdet påbegyndes. CH Murer Byg ApS er medlem af Dansk Byggeri og dermed omfattet af Byg Garanti ordningen.

Kontakt CH Murer Byg ApS for uforpligtende besigtigelse og tilbud.
 
 
Tlf. 2943 8875

 
     
                                                                                         
  
 
 
 

                                          

 
 
                  ALT MURERARBEJDE UDFØRES!