Udendørs Fliser

Fliser til udendørs brug kaldes også for belægningssten. Der findes der et utal af forskellige typer, så det er muligt at finde sten i utroligt mange forskellige former, størrelser og materialer.
 
Huskeregel ved valg af udendørs fliser:
  • Fliser skal være frostbestandige, så de kan holde til de mange skift mellem frost og tø der kommer hver vinter.

  • Fliser skal være farveægte. Evnen til at bevare den samme farve afhænger dog meget af materialet, da fx. betonfliser har en tendens til at miste farve indenfor ganske få år.

  • Det skal være muligt at få flere fliser af samme slags på et senere tidspunkt, så du kan reparere og udvide din belægning. 
 

Dine udendørs fliser bliver med tiden udsat for kraftige påvirkninger som får dem til at ændre udseende. Regn og sne tilfører stoffer og snavs til fliserne, mens nedfald fra buske og træer kan sætte sig fast. Det er ikke alle fliser som har en styrke som kan modstå dette.

 

Natursten til udendørs brug:
Blandt velegnede udendørs fliser kan nævnes natursten som:
Granit - skifer - marmor & Travertin som fås i et utal af farver og størrelser.
 
Natursten tåler saltspredning om vinteren og er derfor langt mere holdbar end f.eks. en beton flise.
 
Klinker til udendørs brug:
Klinker er en fin løsning til en udendørs terrasse eller trappe. Men det stiller store krav. Klinkerne skal være frostsikre, skridsikre og med lav vandoptagelse. Betonen skal være solidt funderet og have fald væk fra huset. Fliseklæber og fugemasse skal være til udendørs brug, og der skal evt. være vandtæt membran mellem beton og flise.
 
Kontakt CH Murer Byg ApS for uforpligtende besigtigelse af din opgave og hent råd og vejledning i din beslutning om valg af udendørs fliser.
 

Tlf. 2943 8875